ISTDP intro undervisning

De to dages ISTDP intro undervisning er målrettet dig, som overvejer at melde dig på en tre-årig core training men forinden har behov for at stifte nærmere bekendtskab med underviseren og metoden samt få et indblik i uddannelsens struktur og opbygning.

Praktisk introduktion af ISTDP

Undervisningen består af en teoretisk og praktisk præsentation af ISTDP. Der stiftes bekendtskab med grundlæggende færdigheder såsom forsvarsidentifikation, klarifikation og udfordring, pres for terapeutisk opgave, vilje og følelser samt desuden grundlæggende viden omkring basal angstidentifikation og angstregulering. 

Indholdsmæssigt vil de to dage bestå af teoretiske oplæg, demonstration af terapeutiske færdigheder ved hjælp af videooptagelser af underviserens eget terapeutiske arbejde samt aktivering af deltagerne ved hjælp af særligt udviklede metodetræningsøvelser. 

 

Timetal: 12 timers undervisning fordelt over 2 sammenhængende dage. 

Pris: 1800 kr. pr. dag, i alt 3600,00 kr. ekskl. forplejning 

 

Dato: Der gennemføres introduktionsundervisning når der er et tilstrækkeligt antal deltagere til at kunne oprette et hold.

Skriv til brian@psykologkokravn.dk for at høre nærmere.

Tilmelding

Bindende tilmelding pr. mail til brian@psykologkokravn.dk med kontaktoplysninger: navn, adresse, tlf. nr., e-mail, evt. DP medlems nr. samt indbetaling af depositum på 10% af deltagergebyret 300,00 kr. på konto 7600-1773316. Notér navn + ”intro til ISTDP” på indbetalingen.
Det fulde deltagergebyr faktureres til betaling 1 måned før undervisningsstart.

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

   brian@psykologkokravn.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant