Erhverv

Hos Psykolog Kok Ravn ApS finder du ingen færdigt støbte pakker eller koncepter. Til gengæld tilbyder vi individuelt tilpassede løsninger baseret på en unik tilgang til det at drive virksomhed. Det unikke ved netop vores tilgang er baseret på vores mangeårige kliniske erfaring og her særligt følelsesmæssige reaktioners betydning for trivsel, engagement og gennemslagskraft. Dine medarbejderes følelsesmæssige engagement i deres daglige arbejde er din virksomheds råstof. Uden din og dine medarbejderes følelsesmæssige investering er der ingen virksomhed og ingen arbejdsglæde. Læs mere om, hvordan vi ved hjælp af Dynamisk coaching kan igangsætte en proces, der sigter mod mere bæredygtighed og arbejdsglæde.

Dynamisk coaching til erhverv

Vi tilbyder dynamisk coaching til enkeltpersoner og grupper. I dynamisk coaching arbejder vi med bevidstgørelse af automatiske forsvarsmekanismer. Vi tager højde for, at faglig udvikling og følelsesmæssig bevidsthed går hånd i hånd. Idet vi ikke ignorerer følelsers indflydelse på kreativitet og forsvarsmekanismers begrænsning af den menneskelige udfoldelse, åbner vi for udviklingen af den faglige kreativitet. Det giver resultater hos ledere og medarbejdere, der kan ses på bundlinjen.

Læs mere om Dynamisk Coaching.

Supervision til sundheds- og socialfaglige personer

Hos Psykolog Kok Ravn ApS tilbyder vi supervision til fagpersoner indenfor sundhedsfaglige og socialfaglige erhverv. Det kan bl.a. være læger, psykoterapeuter og psykologer. Hos os rummer vi hele mennesket i supervisionen. Det vil sige, at vi også identificerer problemområder af mere personlig karakter, som kan begrænse dig i at udfylde din rolle og funktion som terapeut / behandler eller rådgiver for andre. 

At tage udgangspunkt i dig, som et helt menneske, giver det bedste fundament for at du på bæredygtig vis kan udnytte dit fulde potentiale. Både som fagperson og privatperson.

Læs mere om Supervision.

Beliggenhed

Virksomheden er beliggende knap 2 km fra Koldings centrum med nem adgang til motorvejsnettet og offentlige busruter. Der er ca. 20 min. gang til banegården, hvorfra der hver time går tog til alle større byer i Danmark. Der er fra banegården også forbindelse til lufthavnen i Billund med daglige flyvninger til de fleste større byer i Europa.

Der kan på Olaf Ryes gade parkeres gratis langs bygningen på begge sider af gaden samt i de tilstødende gader.

Gå til rutevejledning.

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

    brian@psykologkokravn.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant