Terapi

ISTDP terapi fokuserer på at arbejde med de forsvarsmekanismer, der begrænser klienten i at udvikle sig personligt og fagligt. Denne metode har vist sig resultatskabende i flere forskellige typer af terapi, hvorfor ISTDP er en fast del af klinikkens metodiske grundlag, uanset hvilket terapiforløb du indgår i. 

At indgå i et ISTDP terapiforløb er intenst og kan til tider opleves konfronterende, men det er dog netop i konfrontationen med vores forsvarsmekanismer, at vi ser udviklingen ske.

Individuel terapi

Lær at håndtere dine forsvarsmekanismer overfor dig selv, i dine relationer og på dit arbejde. Vores individuelle terapiforløb tager udgangspunkt i dig, og du får redskaberne til at forstå og anerkende dit følelsesliv og de forsvarsmekanismer, der er født heraf. Når du har en bedre forståelse af dit naturlige reaktionsmønster, og hvordan du arbejder med dette, har du det bedste udgangspunkt for at opnå dit fulde potentiale.

Læs mere om individuel terapi.

Naturterapi

At henlægge én eller flere terapisessioner til den omgivende natur, kan åbne op for helt nye perspektiver i dit arbejde med dig selv. I sessionerne bruger vi naturen til at bringe din indre natur i harmoni med den ydre.

Læs mere om naturterapi.

Parterapi

Skab en stærkere relation til din partner med parterapi. Måske oplever I en krise, måske mangler i redskaber til at genfinde den gode kommunikation. I klinikken tilbyder vi parterapi med to terapeuter, der både mægler og udfordrer de perspektiver, I har i jeres forhold.

Læs mere om parterapi.

Læs mere om klinikkens effektmålinger og resultater her.

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

    brian@psykologkokravn.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant