Undervisning

Hos Psykolog Kok Ravn tilbyder vi undervisning i psykoterapi til ansatte i social og sundhedssektoren, praktiserende læger, psykologer, psykoterapeuter samt medicin og psykologistuderende. 

Undervisningen vil tage udgangspunkt i ISTDP som metode. Der er tale om en praksisnær undervisning, hvor centrale teoretiske og metodiske begreber illustreres via videoklip.

Derudover er der mulighed for at tilmelde sig et 2 dages introduktionsforløb samt en tre-årig efteruddannelse/ ISTDP Core Training i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Introduktionsforløb

De to dages introduktionsforløb er målrettet dig, som overvejer at gennemføre en tre-årig uddannelse men forinden har behov for at stifte nærmere bekendtskab med undervisningsprincipperne og metoden samt få et indblik i uddannelsens struktur og opbygning.

Læs mere om introduktionsforløbet her.

3-årig ISTDP-efteruddannelse

Undervisningen foregår primært i Kolding og Aarhus, men såfremt der kan samles et hold på  6 – 8 deltagere lokalt, kan undervisningen lige så vel gennemføres andre steder i landet. 

Læs mere om uddannelsernes indhold, forudsætninger for deltagelse, pris, tid, sted og tilmeldingsprocedure på linket herunder. Der forventes nye holdopstart én gang årligt.

Klik her og læs mere om den 3-årige ISTDP-efteruddannelse, samt tilmelding.

Vigtige datoer

Der opstartes hvert år en ny tre årig uddannelser/ ISTDP Core Training. Datoer findes i fællesskab, når holdet er fuldtalligt på 6 – 8 deltagere. Der tages i planlægningen af de 4 årlige moduler á tre dage hensyn til deltagerne øvrige uddannelses og erhvervsaktiviteter. Er du interesseret i en plads på næste hold send en mail til brian@psykologkokravn.dk

 

 

 

 

 

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri
Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

+45 93302333

brian@psykologkokravn.dk

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant