Undervisning

Hos Psykolog Kok Ravn tilbyder vi undervisning i psykoterapi til ansatte i social og sundhedssektoren, praktiserende læger, psykologer, psykoterapeuter samt medicin og psykologistuderende. 

Undervisningen vil tage udgangspunkt i ISTDP som metode. Der er tale om en praksisnær undervisning, hvor centrale teoretiske og metodiske begreber illustreres via videoklip.

Derudover er der mulighed for at tilmelde sig et 2 dages introduktionsforløb samt en tre-årig efteruddannelse/ ISTDP Core Training i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Introduktionsforløb

De to dages introduktionsforløb er målrettet dig, som overvejer at gennemføre en tre-årig uddannelse men forinden har behov for at stifte nærmere bekendtskab med undervisningsprincipperne og metoden samt få et indblik i uddannelsens struktur og opbygning.

Læs mere om introduktionsforløbet her.

3-årig ISTDP-efteruddannelse

Undervisningen foregår primært i klinikken i Kolding, men såfremt der kan samles et hold på  6 – 10 deltagere lokalt, kan undervisningen lige så vel gennemføres andre steder i landet. 

Læs mere om uddannelsernes indhold, forudsætninger for deltagelse, pris, tid, sted og tilmeldingsprocedure på linket herunder. Der forventes nye holdopstart én gang årligt.

Klik her og læs mere om den 3-årige ISTDP-efteruddannelse, samt tilmelding.

Undervisningen foregår primært i klinikken i Kolding, men såfremt der kan samles et hold på  6 – 10 deltagere lokalt, kan undervisningen lige så vel gennemføres andre steder i landet.

Kontakt Brian Kok Ravn for nærmere aftale vedr. pris og vilkår.

Vigtige datoer

Der opstartes hvert år en ny tre årig uddannelse/ ISTDP Core Training. Datoer findes i fællesskab, når holdet er fuldtalligt på 6 – 9 deltagere. Der tages i planlægningen af de 4 årlige moduler á tre dage hensyn til deltagerne øvrige uddannelses og erhvervsaktiviteter. Næste Core Training opstartes i 1. eller 2. kvartal af 2022. Dette hold er nu fuldtalligt og lukket for yderligere tilmelding. Der er dog enkelte åbne pladser på øvrige igangværende hold. Ønsker du en plads på ét af disse hold, vil dette være muligt ud fra en konkret vurdering af dit erfaringsgrundlag med ISTDP. Et nyt hold forventes at opstarte i efteråret 2022 eller foråret 2023. Er du interesseret i en plads på næste hold send en mail til brian@psykologkokravn.dk

Planlagte undervisningsdatoer for Igangværende Core Training grupper:

 

Hold 6, Kolding

13. – 15. Juni 2022 (Blok 9)

29. – 31. August 2022 (Blok 10)

27. – 29. Oktober 2022 (Blok 11), Afholdes som fælles seminar for alle Core grupper med deltagelse af gæsteunderviser Patricia Coughlin samt gæsteundervisere fra Danmark

16. – 18. Januar 2023 (Blok 12), Afsluttende blok på uddannelsen

 

Hold 7, Kolding

27. – 29. Oktober (Blok 7, Kolding), Afholdes som fælles seminar for alle Core grupper med deltagelse af gæsteunderviser Patricia Coughlin samt gæsteundervisere fra Danmark

23. – 25. November (Blok 8, Kolding)

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri
Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

+45 93302333

brian@psykologkokravn.dk

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant